HomePortalFAQRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password

Share | 
 

 Aankomst Morrigan de Pirou

Go down 
AuthorMessage
MorriganAantal berichten : 3
Registratiedatum : 2013-12-28

PostSubject: Aankomst Morrigan de Pirou   Mon Dec 30 2013, 21:06

Het was al later op de middag toen Morrigan eindelijk aankwam op de locatie. In ieder geval ze hoopte dat ze op de juiste plek was aangekomen, ze was hier nog nooit geweest. De uitnodiging voor het kerstdiner zat diep in haar mantel gestopt, en hopelijk bood het genoeg bescherming als er figuren rondliepen die niet zo blij waren met haar komst. Hoewel ze het liefst een koets gebruikte als vervoersmiddel, had ze vandaag besloten te paard te komen.Wat vertwijfelend keek ze om zich heen, ze zag niemand en was wel toe aan wat verfrissing en wat rust naar zo'n lange rit. Uit pure noodzaak deed ze dan maar wat ze altijd deed, roepen


CAAAAAAAAATH!! Joehoe!!!!
Back to top Go down
Cath

avatar

Aantal berichten : 1510
Registratiedatum : 2013-06-13

PostSubject: Re: Aankomst Morrigan de Pirou   Mon Dec 30 2013, 21:45

Terwijl ze naar buiten staart zit ze dan eindelijk haar zus opdoemen. Buiten dat ze haar altijd zal herkennen aan hoe ze eruit ziet zijn haar rijkunsten vreselijk. Vreselijk is eigenlijk niet eens het goede woord. Rijkunsten is niet het goede woord. Cath loopt snel de kamer uit en grist onderweg een mantel van een haak af voor ze naar buiten stapt. Met een flink tempo loopt ze naar het wachtershuisje om te zien waar Hendrick uithang. Nog voor ze bij de poort is hoort ze haar zus al brullen en ze schudt haar hoofd. Echt, en dat noemt zich dan een dame en dat moet trouwen met een diknek.
Bij de poort werpt ze eerst een blik in het huisje, maar Hendrick is niet op zijn plek. Ze moppert wat en loopt dan naar de poort en opent een klein luikje.
Moooooorriiiiiiii! hoooooooooooi! Ik moet even kijken voor de sleutel hoor. Moment. Henk is weg en geen idee waar hij uithangt op het moment. Na wat gerommel in het sleutelkastje heeft ze een sleutel waarvan het nog wel is de goede kan zijn en ze loopt terug naar de poort. Wonder boven wonder gaat het slot open en met een krakend geluid opent ze hem zodat haar zus de binnenplaats van Mont Royal kan betreden. Welkom op Mont Royal zus. Mijn thuis dus. Sorry trouwens voor het wachten. Maar met al die ongure figuren hier moet de poort altijd op slot. Daarop duwt ze de poort met een grijns op haar gezicht weer dicht en draait ze de sleutel om en bergt deze op. Goede reis gehad zus? Binnen zijn ze in elk geval al druk bezig dus je paard afgeven en lekker naar binnen. Van wie heb je dit paard eigenlijk gehad? Chris lief aangekeken of heb je hem uit een één of andere stal geplukt? Cath went naar een staljongen die direct het dier komt halen. Hup eraf en we gaan lekker naar binnen. Drank in overvloed als ik Distan mag geloven.

_________________

~Wife of Distan Delasta~
Back to top Go down
MorriganAantal berichten : 3
Registratiedatum : 2013-12-28

PostSubject: Re: Aankomst Morrigan de Pirou   Thu Jan 02 2014, 20:12

Morrigan is blij dat ze haar zus ziet en staat ongeduldig voor het hek wachten.

Zeg Zussie, ik wil je graag een knuffel komen geven, maar kom er niet in
Back to top Go down
Distan
Chief
avatar

Aantal berichten : 2883
Registratiedatum : 2010-11-10
Location : Leiden!!

PostSubject: Re: Aankomst Morrigan de Pirou   Thu Jan 02 2014, 20:22

Admin wrote:
=> Nu wel Very Happy

_________________

*Lover of Cath de Pirou*Captain of the Black Serpent*Shaded Brethren Chief
Back to top Go down
Sponsored content
PostSubject: Re: Aankomst Morrigan de Pirou   

Back to top Go down
 
Aankomst Morrigan de Pirou
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Shaded Brethren :: Mont Royal (Leiden) :: The Gates - De Poorten-
Jump to: